Website Versnellen

Website Versnellen?

Merk je dat het lang duurt voordat je website wordt geladen? Vaak komt dit door een te uitgebreid thema of door het gebruik van te grote afbeeldingen in de website. Wij kunnen je helpen om je WordPress website te versnellen.

Je WordPress Website versnellen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je website langzaam reageert. Er kan sprake zijn van een verouderd thema wat niet goed samenwerkt met nieuwere versies van WordPress. Het kan ook zijn dat de afbeeldingen welke je plaatst in je website te groot zijn. Wij kunnen een aantal aanpassingen doorvoeren in je website om je website sneller te laten reageren.

Wat we gaan doen

De volgende werkzaamheden voeren we voor je uit:

 • Afbeeldingen comprimeren;
 • CSS bestanden minimaliseren;
 • Instellen caching;
 • Controle van actieve plugins;
 • Optimaliseren van de database.

Waar mogelijk zullen we nog een aantal andere aanpassingen doorvoeren in je website. Ook zullen we je een aantal tips geven zodat je de geoptimaliseerde snelheid van je website kunt behouden. 

Het versnellen van je WordPress website kost € 129. 

Combinaties van plugins

Door onze jarenlange ervaring met WordPress weten we dat bepaalde combinaties van plugins een website enorm kunnen vertragen. Een voorbeeld hiervan is de populaire vertaalplugin WPML in combinatie met de eveneens populaire webwinkelplugin WooCommerce. Als je beide plugins tegelijk actief hebt dan zal dit een nadelig effect hebben op je website. Wanneer je de dienst WordPress versnellen afneemt gaan we beginnen met een nulmeting en de mogelijkheden met je bespreken.

Jouw Website Versnellen?

Wil je je WordPress Website door ons laten versnellen? Neem contact met ons op via dit formulier. 

  Factuuradres:

  Je bestelling: Website Versnellen: € 129

  Je domeinnaam:

  WordPress inloggegevens:

  FTP inloggegevens: