Website Gehacked?

Website gehacked? Malware?

Paniek! Is je website in de handen gevallen van kwaadwillenden? Wordt er spam verstuurd via je website? Of merk je op andere manier dat je website wordt misbruikt? Dan helpen we je graag. Of je nu wel of geen backup hebt, wij kunnen je direct helpen met het opschonen van je gehackte website.

 

Website Gehacked / Malware Verwijderen

We hebben ruime ervaringen met het opschonen van WordPress websites. Is je WordPress (of Joomla) website gehacked of is er malware geïnstalleerd? We zijn er bekend mee!

Wacht niet te lang om reputatieschade te beperken

Is je website gehacked dan is snel handelen uiterst belangrijk om de schade beperkt te houden. Google zal je website markeren als schadelijk, of erger: uit de zoekresultaten halen als deze schade toebrengt aan de bezoeker. Je e-mail adres kan op een blacklist worden geplaatst, of je verstuurt ongemerkt spam met je bedrijfsnaam als afzender.

Wij verwijderen malware op je website tegen een vast bedrag van € 350, inclusief garantie. Kunnen we de malware onverhoopt toch niet verwijderen? Dan betaal je € 250 voor onze werkzaamheden en het advies wat we aan je hebben uitgebracht. Hebben we de malware succesvol kunnen verwijderen? Dan ontvang je 4 weken garantie.

Direct hulp nodig?

Is je website gehacked of voorzien van malware? Geen paniek, wij helpen je snel en brengen je website weer online.

We beginnen met opschonen binnen 24 uur na ontvangst van je opdracht.

    Factuuradres:

    Je bestelling: Hack / Malware verwijderen: € 350 excl. Btw

    Je domeinnaam:

    WordPress inloggegevens:

    FTP inloggegevens: