Website Laten Maken

Website laten maken

Een website laten maken? MotoDesk is je graag van dienst bij het maken van een mooie, vindbare website. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, geschikt voor mobiel en worden goed gevonden in zoekmachines. Je website is je visitekaartje, en daarom vinden wij het belangrijk om je website professioneel te ontwikkelen.

 

Complete WordPress website voor maar 699 euro

Je leest het goed. Slechts 699 euro voor een complete website, zonder bij te betalen. Dus niet 50 euro extra voor een formulier of 25 euro voor het instellen van een Google Map.

Wij realiseren je website binnen 5 werkdagen. En zeker geen simpele website met enkel een voorpagina, maar nee je krijgt echt een complete website waar je mee voor de dag kunt komen.

Wil je weten wat wij onder compleet verstaan? Hieronder vind je de specificaties zodat je precies weet wat je krijgt. Wil je meer? Dan geven we je graag een prijsopgave op maat.

 • Premium Elementor WordPress Thema
 • Instellen van je bedrijfslogo
 • Aanpassen van het kleurenpalet
 • Aanmaken van maximaal zes pagina’s met zelf aan te leveren inhoud
 • AVG-proof zodat je website voldoet aan de privacyrichtlijn
 • Instellen van contactformulier
 • Instellen van Google Map locatie
 • Technisch gereedmaken voor zoekmachine optimalisatie (Basis SEO)
 • Versnellen van de website door caching in te schakelen
 • Goede beveiliging
 • Aanmelden bij Google voor indexering
 • Instellen Google Analytics (indien gewenst)
 • Instellen Google Search Console (indien gewenst)

Wij zullen tenminste 1 en maximaal 6 pagina’s voor je opmaken met zelf aangeleverde teksten en afbeeldingen. Wij schrijven zelf geen teksten, maar kunnen dit wel voor je laten uitvoeren tegen bijbetaling. Na oplevering kun je zelf je website aanpassen en onbeperkt nieuwe pagina’s aanmaken.

Laat ons weten wat je wensen zijn. Als we binnen 5 werkdagen je website denken te kunnen realiseren gaan we aan de slag voor je. Vinden wij je wensen niet realistisch? Dan adviseren we je eerlijk en voorzien we je van een betaalbare oplossing.

Let op: Beperkt aanbod
Het aanbod om een website te bestellen voor slechts 699 euro is slechts tijdelijk geldig. Als we het erg druk hebben, dan kunnen we je helaas niet helpen. Gebruik het formulier en vraag meteen een offerte aan, dan hoor je van ons hoe snel wij je website kunnen opleveren!

Onze Werkwijze

Aanleveren
Voordat met beginnen met het maken van jóuw website ontvangen we graag je akkoord en je briefing middels ons gemakkelijk te gebruiken aanleverdocument. Hiermee stuur je ons het materiaal wat je wilt laten plaatsen op je website.
Ontwerp
Wij gaan aan het werk met het maken van je nieuwe website. We houden hierbij rekening met de aangeleverde content en je huisstijl. Vervolgens sturen we je een ontwerp versie van de website. We gaan pas verder jij tevreden bent over het ontwerp.
Bouwen
Nu gaan we het ontwerp omzetten in een echte website. We plaatsen je teksten en foto’s op zes pagina’s. Na oplevering kun je de website zelf uitbreiden met extra pagina’s.
Publiceren
Na het bouwen sturen we je een link waarmee je de website kunt bekijken. Heb je nog opmerkingen of wil je iets laten verbeteren? Geen probleem. We passen alles voor je aan tot je tevreden bent. Daarna publiceren we je nieuwe website zodat iedereen deze kan bekijken!

Offerte aanvragen

Snel je website online met MotoDesk. Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter, en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  Factuuradres:

  Ik heb een deadline:

  Ik heb al een WordPress Thema uitgezocht:

  Domeinnaam: