Webhosting

WordPress Webhosting

Onze WordPress webhosting is tot vier keer sneller dan normale hosting. Dankzij onze speciaal voor WordPress geoptimaliseerde hostingomgeving wordt je site supersnel geladen. Zo garanderen we de beste performance voor je website!

WordPress Webhosting door MotoDesk

Onze webhosting is speciaal ingericht voor WordPress. Supersnelle Nginx webhosting met hoge uptime. Elke website is door ons ontwikkeld en/of wordt door ons onderhouden. Met andere woorden, wij kennen onze klanten! Op deze manier gaan we misbruik tegen en hebben we toezicht op het gebruik van de webhosting.

Optie: Website Onderhoud
Neem je webhosting af via MotoDesk? Laat je website onderhoud dan ook uitvoeren door MotoDesk, inclusief maandelijks een kleine aanpassing aan de website. Bestel ons uiterst complete WordPress onderhoudspakket met maar liefst 10 euro korting.

Webhosting bestellen

Je WordPress website is belangrijk voor je. Je wilt daarom ook het beste van het beste als het op webhosting aankomt. Vraag daarom direct een van onze WordPress Webhosting oplossingen aan voor je website.

  Factuuradres:

  Keuze Webhosting: Start € 19 per maand Extended € 29 per maand Premium VPS € 99 per maand

  Betaling per: Maand Jaar (1 maand gratis)

  Ik wil mijn website laten onderhouden door MotoDesk: Ja, graag! Ik neem ook het onderhoudspakket voor € 69 per maand Nee, ik weet wat ik doe en onderhoud mijn website liever zelf

  Domeinnaam:

  Keuze domeinregistratie: Registreren Verhuizen Ik pas zelf de naamservers aan